GELIJKVLOERS WONEN OP NIVEAU MET PRACHTIG WEIDS UITZICHT
Dit royale 3-kamer hoekappartement (PENTHOUSE) is gelegen op een fantastische plek in de wijk Oldernelerlanden, Zwolle-Zuid. Op de hoogste (3e) verdieping in het gebouw waardoor je een prachtig weids uitzicht hebt, onder meer over het water, de wijk en een groot deel van de stad.

Te koop: van Hornmarke 30, Zwolle - appartement met prachtig uitzicht

https://www.funda.nl/koop/zwolle/appartement-42795682-van-hornmarke-30/

MOOIE INDELING MET GROTE LICHTE WOONKAMER, TWEE BALKONS EN TWEE SLAAPKAMERS
Dankzij de hoekligging op de bovenste etage en de extra vierkante meters biedt dit appartement alles om comfortabel, ruim en veilig te wonen.

Bij binnenkomst in de grote woonkamer van meer dan 50 m² wordt je direct gegrepen door het weidse uitzicht aan twee kanten,….. prachtig! Door de hoeveelheid glas is de woonkamer uiteraard ook heerlijk licht.

Verder zijn er twee prima slaapkamers, twee(!!) balkons en een complete badkamer.

De voorzieningen en afwerkingen zijn prima bruikbaar en functioneel. Misschien heb je als nieuwe eigenaar de wens om het één en ander te moderniseren, dit is gezien de locatie en mogelijkheden zondermeer de moeite waard.

NIEUWE KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR++ glas
De bestaande houten kozijnen in het appartement zullen binnenkort worden vervangen door nieuwe kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas. Hiermee wordt de isolatiewaarde (dus lagere energielasten) en het comfort verder verhoogt en levert dit voordeel op in de onderhoudskosten van de vereniging van eigenaren. Verduurzaming van het gebouw heeft overigens vol de aandacht van de Vereniging van Eigenaren.

EEN EIGEN PARKEERPLEK, ENTREE MET LIFT EN EEN BERGING OP DE BEGANE GROND
Bij het appartement hoort een eigen parkeerplek op het parkeerterrein van het gebouw. De afgesloten entree met video intercom, lift en brievenbussen is verzorgd en netjes. Er is een afzonderlijke deur naar de eigen inpandige berging (met elektra) voor het stallen van (elektrische) fietsen en bergen van spullen.

EEN ACTIEVE VERENIGING VAN EIGENAREN
Dit appartement maakt deel uit van het gebouw Oldenelerveste. Totaal bestaat de vereniging van eigenaren (V.v.E.) uit 15 woonappartementen. De Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex is actief en goed georganiseerd. De bijdrage per maand is € 180,- voor onderhoud, verzekering van het gebouw, algemene ruimten lift, terrein en schoonmaak.

GELEGEN IN OLDERNELEDERLANDEN, ZWOLLE- ZUID, EEN FIJNE WOONOMGEVING
Winkels, vele goede wijkvoorzieningen en de bushalte bevinden zich bovendien op korte afstand. Prachtig is ook het uiterwaardelandschap van de IJssel, dit ligt eveneens op korte afstand, hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. De binnenstad van Zwolle is vanaf deze plek in Zwolle Zuid goed en snel bereikbaar.

INDELING APPARTEMENT:
Entree, royale hal met toilet en toegang tot de woonkamer, slaapkamers en de badkamer.

De woonkamer met een speelse indeling is maar liefst 10 meter breed en uitgevoerd met veel glas aan twee zijden. Met al deze ramen is de woonkamer heerlijk licht en is er dus een prachtig uitzicht naar meerdere kanten. Vanuit de woonkamer is één van de twee balkons toegankelijk. Het balkon is maar liefst 6 meter breed. Bovendien extra licht omdat er geen balkon meer boven aanwezig is.

De halfopen keuken is geplaatst in hoekopstelling. Aansluitend aan de keuken is de praktische bijkeuken/berging toegankelijk, met hier tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang geeft tot het tweede balkon.

De badkamer is uitgevoerd met douche, ligbad en een wastafel.

ALGEMEEN:
– Bouwjaar: 1989
– Gebruiksoppervlakte wonen: 95 m²
– Eigen berging op de begane grond: 4 m²
– Lift en trappenhuis
– Eigen parkeerplaats (!) op eigen terrein van de V.v.E.
– Intercomsysteem met video
– De huidige houten kozijnen worden vernieuwd door kunststof
– Bijdrage V.v.E. € 180,– per maand
– Energielabel C