Verbetering dienstregeling lijn 106 op zondag vanaf 13.12.2009

6-nov-2009 (09:01 ) | Categorie: Diverse berichten

Vanaf zondag 13.12.2009 wordt de dienstregeling van buslijn 106 verbetert. Buslijn 106 gaat in beide richtingen op zondag weer een uursdienst rijden.

 

Hekwerk OBS het Palet geplaatst

4-nov-2009 (05:52 ) | Categorie: Diverse berichten

De afgelopen week zijn de hoge groene hekwerken aan de voorkant en zijkant van Obs het Palet aan de Dorpsstraat aangebracht. Resteert nog het grasveld te voorzien van een hekwerk van 1.50 meter hoog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbindingsweg Rijksstraatweg- Nieuweweg

24-feb-2009 (11:40 ) | Categorie: Diverse berichten


Verbindingsweg Rijksstraatweg - Nieuweweg

Deze nieuwe verbindingsweg loopt tussen de Rijksstraatweg / Nieuweweg en ten noorden van de Dijkweg. Verkeersonderzoek heeft uitgewezen dat de realisatie van deze nieuwe verbindingsweg een belangrijke functie vervult voor de opvang van de toename van het verkeer door met name woningbouw. Deze verbinding zorgt er onder ander voor dat het verkeer van en naar Noordwest-Hellevoetsluis (a.g.v. nieuwbouw Parnassia) en Den Bonsen Hoek, Ravense Hoek snel wordt afgewikkeld. De aanleg van deze verkeersader voorkomt een verdere druk op de bestaande knelpunten op de Amnesty Internationallaan en Kanaalweg Westzijde. Daarnaast biedt de weg kansen om maatregelen te nemen om de verkeersdruk binnen de bebouwde kom van Nieuwenhoorn te verminderen. De weg wordt meegenomen in het in voorbereidingzijnde bestemmingsplan Nieuwenhoorn. Het streven van de gemeente Hellevoetsluis is om de weg voor 2011 open te stellen.
Ter hoogte van Ravense Hoek is een deel reeds gerealiseerd (via rotonde Moeder Teresalaan naar ovonde Nieuweweg). Thans bestaat het resterende uit te voeren deel nog voornamelijk uit weiland.
Twee langzaam verkeersroutes – Bonseweg en Dorpsweg – moeten de geprojecteerde weg duurzaam en veilig kruisen. Tussen de Rijksstraatweg en de Dorpsweg is nog een rotonde voorzien, die de wijk Den Bonsen Hoek via een soort slinger op de Martin Luther Kinglaan aansluit. Bij de uitwerking zal de nieuwe verbindingsweg landschappelijke ingepast worden.

Bron: www.hellevoetsluis.nl

» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden