Rommelmarkt Muziekvereniging Voorne en Putten

16-sep-2007 (06:11 ) | Categorie: Muziekvereniging Voorne en Putten

 

Afgelopen zaterdag werd de laatste Rommelmarkt gehouden. Of de rommelmarkt ooit nog terug keert bij de muziek zal de tijd leren.  Het was 's morgens vooral een komen en gaan van mensen. Het weer speelde goed mee.

 

Een fotoreportage is te zien op de volgende website:

http://picasaweb.google.nl/pjbreevaart/

 

 


 

Zomerconcert Muziekvereniging Voorne en Putten

11-jul-2007 (01:41 ) | Categorie: Muziekvereniging Voorne en Putten

Zaterdagavond 07.07.2007 heeft Muziekvereniging Voorne en Putten haar jaarlijkse zomeravondconcert gegeven op het plein aan het Achterdorp. Er werd een gevarieerd programma gebracht. De majoretten, leerlingdrumband, drumband, AMV, AMV Plus, C orkest, B orkest en A orkest verzorgden het programma. Er zijn 3 jubilarissen gehuldigd, te weten Iris Roodink van de majoretten (10 jaar lid) en Toos en Elbregt van Zanten (beiden 25 jaar muzikant).

Geluidsoverlast Spooktocht Muziekver. Voorne en Putten

1-jun-2007 (02:58 ) | Categorie: Muziekvereniging Voorne en Putten

Afgelopen zaterdag, zondag en maandag was het jaarlijkse jeugdweekeinde van Muziekvereniging Voorne en Putten. Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat er mensen wakker zijn geworden door de herrie die hier en daar veroorzaakt werd door schreeuwende kinderen tijdens de spooktocht tussen 00.00 en 01.00 uur op 27.05.2007 en dat de politie gebeld is. Ik betreur dat er mensen wakker zijn geworden van de herrie. Alvorens men begon met de spooktocht door het dorp, is er toestemming verleent door de Politie Rotterdam-Rijnmond.

 

» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden