Extra groenonderhoud

28-mrt-2009 (03:42 ) | Categorie: Openbare ruimte

Extra groenonderhoud Nieuwenhoorn

Wellicht is het u ook opgevallen de afgelopen weken. Er wordt ineens veel aandacht besteed aan de groenvoorziening in het dorp. De aandacht die nu geschonken wordt aan het groen is al jaren niet meer geschonken. BTL verricht voor de gemeente normaliter het groenonderhoud. Nu is het uitzendbureau Groene Hart Service actief in Nieuwenhoorn. Doet denken dat men bezig is met een inhaalslag i.v.m. de wijkrondgang met wethouder Henk Joosten op 11.04.2009

Fietsstroken Rijksstraatweg

23-feb-2009 (06:11 ) | Categorie: Openbare ruimte

De gemeente heeft in de zomer van 2008 een scootmobielgebruiker bereid gevonden de fietsstroken in Nieuwenhoorn te berijden. Dit naar aanleiding van klachten die ik door gegeven heb aan de gemeente in combinatie met de klachten die werden gemeld op buurtlink naar aanleiding van vraagstelling van mij aan gebruikers omtrent de fietsstroken. Eind 2008 zijn de meeste knelpunten voor scootmobielers, driewielers, enz opgelost. Het ging hierbij om de schuine ligging van de fietsstroken. Er werden 10 locaties aanwezen waarvan op 7 locaties het mogelijk was de schuinheid van de fietsstroken aan te passen.

Grondstrook Roosenhoeklaan vervangen door bestrating

18-okt-2007 (02:18 ) | Categorie: Openbare ruimte

Vanmorgen en gisteren de gehele dag vonden er werkzaamheden plaats aan de Roosenhoeklaan tussen Dorpsstraat en Westhilstraat. Lindeloof B.V. vervangde de grondstrook door bestrating.

 

 

 

 

Deel asfalt Noorddijk vervangen

2-sep-2007 (04:03 ) | Categorie: Openbare ruimte

Begin van de afgelopen week is een deel van het asfalt van de Noorddijk vervangen tussen Rijksstraatweg en het Fort Noorddijk. Wat jaren geleden werd Noorddijk langs het Fort geasfalteerd. Men is toen gestopt op het punt waar men nu begonnen is. Ik vond het toen al vreemd dat men het asfalt niet verving tot aan de Rijksstraatweg. Het asfalt van stuk fietspad langs de Noorddijk t.h.v. de Witte Molen is plaatselijk vervangen. Verleden week vrijdag was Lindeloof bezig het het herstraten van een stuk fietspad t.h.v. Rijksstraatweg 276.

 

Nu het stuk Rijksstraatweg met fietsstroken tussen de Oostdijk en Viaduct N 57 nog vervangen. De aanleg van het proefvlak is immers al 4 jaar geleden gebeurd.

 

» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden