Burgerinitiatief "Voetbal Blijft" door coalitie afgewezen, 15.10.2009

16-okt-2009 (04:45 ) | Categorie: VV Nieuwenhoorn

Donderdagavond 15.10.2009 is tijdens de gemeenteraadsvergadering het burgerinitiatief "Voetbal Blijft" afgewezen. De hele oppositie tegen en de hele coalitie voor het afwijzen van het burgerinitiatief. De raadsvergadering is op http://hellevoetsluis.notubiz.nl reeds te beluisteren onder gemeenteraad en 15 oktober 2009.

 

Een van de insprekers was Dhr. C. Winde van de burgerinitiatiefgroep. Zijn inspraak is te beluisteren van 00:02:14 tot 00:07:27. De bespreking van het burgerinitiatief is te beluisteren van 01:20:37 tot 03:22:01

 

Nieuwenhoorn 1 tweede bij Zilveren Hoorn Toernooi

8-aug-2007 (12:54 ) | Categorie: VV Nieuwenhoorn

Het is het eerste elftal van Nieuwenhoorn op zondag 05.08.2007 niet gelukt de Zilveren Hoorn Bokaal thuis te houden. De laatste wedstrijd (Nieuwenhoorn - O.V.V) moest met penalty's beslist worden. O.V.V. uit Oostvoorne won de Zilveren Hoorn Bokaal, gastheer Nieuwenhoorn werd tweede, Neptunus werd derde en vierde werd D.R.L.

Start aanbreng graszoden hoofdveld VV Nieuwenhoorn

1-aug-2007 (01:01 ) | Categorie: VV Nieuwenhoorn

Vanmorgen is men begonnen met de herstrating van de bestrating langs het hoofdveld. De bestrating wordt uitgevoerd door Kloens. Het hoogtepunt van vandaag is echter het leggen van de graszoden op het hoofdveld! Met het Zilveren Hoorn Toernooi is de grasmat klaar. Vervolgens mag er 4 tot 6 weken niet op gespeel worden. Je zit dan in September of Oktober dat het hoofdveld weer bespeelbaar is. Het betreden van het hoofdveld is tot het moment dat er op gespeeld kan worden ten strengste verboden!

De velden 2 en 4 laten  langer op zich wachten. Hier is nog weinig mee gedaan i.v.m waterzakken (veel water in de grond). Tractors konden er niet op i.v.m. risico op wegzakken. Hopen op een droge periode. Hoe meer regen er nog komt, hoe later deze 2 velden in gebruik kunnen worden genomen. Vanmiddag zijn er op de locatie voor veld 2 en 4 met tractor sleuven getrokken.
 
 
 

Tegenslag renovatie voetbalcomplex VV Nieuwenhoorn

31-jul-2007 (05:50 ) | Categorie: VV Nieuwenhoorn

De renovatie van het sportcomplex van VV Nieuwenhoorn heeft behoorlijke vertraging opgelopen. De reden van de vertraging is de enorme hoeveelheid water dat we in juli hebben gehad. Met de competitiestart zijn niet alle velden gereed. Het veld dat het eerste ingebruik wordt genomen is het hoofdveld. Alle werkzaamheden aan het hoofdveld zijn klaar. Rest nog het aanbrengen van de graszoden. De bestrating om het hoofdveld en het terugplaatsen van de reclameborden moet ook nog plaats vinden.

Met een beetje geluk worden de graszoden deze week nog aangebracht. Nadat de graszoden aangebracht zijn duurt het zeker 4 tot 6 weken dat er op gespeeld mag worden.

Het terrein waar veld 2 en veld stoofweg opkomen daaraan is nog weinig gedaan. Door de vele regen in de maand juli is de grond zo nat, dat men er niet op kan met tractors. Men zegt dat er waterzakken in zitten. Op het complex ziet men nu achter het trainingsveld molen een flinke berg zand liggen. Dit moet allemaal nog uitgereden worden over het terrein voor veld 2 en veld stoofweg. Vervolgens moeten er daarna graszoden op gelegd worden.

» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden