Buurtaanpak: Rijksstraatweg

23-feb-2010 (07:27 ) | Categorie: Wijkbeheer

Tijdens de buurtaanpak in Nieuwenhoorn is de Rijksstraatweg die enkele jaren geleden voorzien is van een nieuwe laag asfalt en nieuw bestratingsmateriaal voor de fietsstroken ook aan de orde. Op 28 oktober 2009 was er in het kader van de buurtaanpak een bijeenkomst omtrent de Rijksstraatweg in MFC De Oude Woelhoek. De notulen van deze bijeenkomst zijn vandaag op de site van de gemeente geplaatst.

Buurtenquete Nieuwenhoorn, 15.04.2009

16-apr-2009 (09:15 ) | Categorie: Wijkbeheer

 

Woensdagmiddag 16.00 uur tot woensdagavond 19.00 vond de buurtenquete plaats door het wijkbeheer. Op de Dorpsstraat, Roosenhoeklaan (speeltuin) en grasveld aan de Kerkhoekstraat werd op 3 verschillende tijdstippen tafels en stoelen neergezet. Geinteresseerden werden uitgenodigd om plaats te nemen aan een tafel en onder genot van een versnapering een enqueteformulier in te vullen. Bij de aanleunwoningen van De Rozenhoek aan de Kerkhoekstraat werd aangebeld. Het wijkbeheer gaat een buurtplan samenstellen met behulp van de bewoners (kwaliteitsteam) naar aanleiding van de binnengekomen reacties tijdens de avond op 08.04.2009 en de enqueteformulieren. De enqueteformulieren zijn nu te downloaden op de gemeentelijke website. Ook mensen van buiten het oude deel van Nieuwenhoorn kunnen hun wensen daarop kenbaar maken. De enqueteformulieren dienen uiterlijk 24 april bij het wijkbeheer te zijn.

Enqueteformulier buurtaanpak nu op website gemeente

14-apr-2009 (09:25 ) | Categorie: Wijkbeheer

Op de gemeentelijke website staat nu een enqueteformulier voor de buurtaanpak van Nieuwenhoorn. Deze enquete mag ook ingevuld worden door personen uit Nieuwenhoorn die niet in het gebied van aanpak wonen. Op dit formulier kan men aangeven wat men goed vind, wat men vind dat er veranderd dient te worden in het gebied van aanpak, enz.
 
 

Buurtaanpak Nieuwenhoorn van start

12-apr-2009 (05:54 ) | Categorie: Wijkbeheer

Op zaterdag 11.04.2009 is de buurtaanpak Nieuwenhoorn feestelijk van start gegaan met een tal van activeiten in de speeltuin aan de Roosenhoeklaan. Een opsomming van de activiteiten: Concertje van half uur door blazers van Muziekvereniging Voorne en Putten, bezoek van de paashaas, eieren zoeken voor de kinderen, wandelingen door het oude deel voor bewoners onder leiding van medewerkers van wijkbeheer om punten aan te geven die de aandacht betreffen in het oude deel van Nieuwenhoorn. Kinderen konden zich in de speeltuin ook bezig houden met enkele spellen. Tekeningen van leerlingen van OBS het Palet waren opgehangen aan borden met hun mening over wat moet veranderen aan de speelplekken in het dorp. Er stonden bankjes en tafels opgesteld en er was drinken verkrijgbaar voor o.a. deelnemers aan de wandelingen.

Bij deze feestelijke aftrap van de buurtaanpak was er niemand van het college van B&W en gemeenteraad aanwezig. Ik heb vernomen dat wethouder Joosten verhinderd was.

 


 

Water sloot Theo Kwantenstraat wederom ververst, 19.10.2007

19-okt-2007 (04:15 ) | Categorie: Wijkbeheer

Vandaag werd het water van de sloot aan de Theo Kwantenstraat wederom ververst. Aan de sloot zat sinds de laatste dagen weer een rioollucht en het water was ook weer verkleurd. Precies twee weken geleden werden dezelfde werkzaamheden uitgevoerd.

 

Ik hoop dat er snel een structurele oplossing komt voor het probleem dat er al jaren is.

 

Meer info? Lees het krantenartikel van het ADRD van vandaag via volgende link:

 

http://www.ad.nl/rotterdam/voorneputten/article1757786.ece

 

 

 

 

 

 

« Vorig artikel  (Artikel 1 van 2)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden