Vooienmarkt, De Eendraght, 7 november

31 oktober 2009 (13\0152) | Categorie: Activiteiten

Op zaterdag 7 november wordt er in het sportcentrum De Een­draght aan de Sportlaan in Helle­voetsluis wederom de maande­lijkse vlooien­markt gehou­den.

Dat de Hellevoetse vlooienmarkt in een behoefte voorziet blijkt elke keer weer uit de overweldigende belangstelling die bestaat, zowel bij de bezoekers als bij de deelnemers.

Vele tientallen standhouders zien telkens weer hun overtollige goederen van eigenaar veranderen.

 

De vlooienmarkt, al jaren enorm populair, is geen markt zoals eenieder welhaast kent, maar een markt waar particulieren hun overtollige spulletjes aan de man kunnen brengen.

Ook  vereni­gingen maken veelvuldig gebruik van dit soort markten om b.v. restanten van hun eigen rommelmarkten, fancy fairs etc te slijten.

Particulieren die vanuit hun hobby dingen vervaardi­gen of b.v. een verzameling op willen ruimen, kunnen ook inschrij­ven voor een plaats op de vlooienmarkt

 

Voor de vlooienmarkt kunnen alleen particuliere standhouders geplaatst worden, die hun overtollige goederen willen verko­pen.

Er mogen bedrijfsmatig geen goederen worden verkocht.

 

De vlooienmarkt in Hellevoetsluis is voor het publiek geopend van 9.00 tot ± 14.00 uur en de toegangsprijs bedraagt  €  2,00 per persoon.

Voor meer informatie kan men bellen met Kwekel Evenementen, tel 0181 – 313742 of www.vlooienmarkt-hellevoetsluis.nl

 

De volgende vlooienmarkt -eveneens in het sportcentrum De Eendraght- wordt gehouden op zaterdag 5 december.

Ondanks het hoge bezoek uit Spanje hebben we toch gemeend om de datum niet te wijzigen.

Grote groepen mensen vieren Sinterklaas toch al niet en  voor de mensen die het wel vieren speelt het zich hoofdzakelijk in de namiddag en avond af.

« Vorig artikel  (Artikel 18 van 319)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden