Nieuwe trainingspakken voor HV Helius

2 november 2009 (11\1159) | Categorie: HV Helius

Helius presenteert op 7 en 8 november.

 

Komend weekend worden de nieuwe wedstrijdpakken van handbalvereniging Helius getoond in sporthal De Fazant.

 

Vanaf april is Helius bezig geweest om de hele vereniging stapsgewijs in nieuwe wedstrijdpakken te krijgen. Samen met Richard Venneker van de Hellevoetse Sport2000 zijn er nieuwe pakken ontwikkeld door het Rotterdamse bedrijf Klupp. Dit bedrijf, dat hoofdzakelijk in het betaald voetbal zit (Vitesse, NAC en FC Groningen), gaat nu dus ook zijn  intrede doen in de handbalwereld. Door de sterke samenwerking met Richard Venneker worden op zaterdag 7 november de nieuwe wedstrijdpakken getoond van de jongens B2, het team dat Richard in zijn geheel gesponsord heeft. Dit zal gebeuren tijdens allerlei activiteiten rondom de eerste thuiswedstrijden van de zaalcompetitie, die georganiseerd zijn door de activiteitencommissie.

 

Op zondag 8 november is het dan de beurt aan maar liefst zeven teams, die door veel sponsors in het nieuw zijn gestoken. Vanaf 9.15 uur worden o.a. de trainingspakken getoond van de dames 3, dames A, jongens B1, heren 1, dames 1, dames 2 en heren 2.

 

Naast de pakken zullen er ook andere materialen aan het publiek geshowd worden, zoals bijvoorbeeld het schenken van de bidons voor de dames 1 door het Spijkenisser bedrijf VDS.

Het belooft dus een hele happening te worden, waarvoor u van harte bent uitgenodigd!

« Vorig artikel  (Artikel 16 van 319)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden