Talenten HV Helius bij Nationale Jeugdselectie

29 oktober 2009 (17\0510) | Categorie: NIEUWS

Leroy van Zanten en Pascal Haak van handbalvereniging Helius zijn geselecteerd voor de Nationele Jeugdselectie.

 

De jongsgroep van HV Helius is zeer getalenteerd. De geselcteerde jongens behoren dan ook tot de top van Nederland.

 

De talentengroep traint elke week op woensdag drie uur onder leiding van de bondscoach Harrie Weerman in Arnhem.

 

Heb je ook zin in een snelle, dynamische teamsport, ga dan eens kijken bij een van de trainingen of wedstrijden van HV Helius.

 

Informatie: www.hvhelius.nl

 

Het Paddestoeltje, Kids & Junior viert 15-jarig bestaan

22 oktober 2009 (14\0254) | Categorie: NIEUWS

20 oktober was het 15 jaar geleden dat Thea Kieviet de grootste kinderkledingzzak in de regio opende. Het Paddestoeltje, Kids & Junior is sindsdien gevestigd in De Passage, Rijksstraatweg 65 C.

 

De kinderkledingzaak verkoopt kwalitatieve merkkleding van maat 44 tot en met maat 176. Naast een uitgebreide collectie voor de kleinsten is er een ruime keuze in stoere merken voor de tieners. Merken als Retour, O'Neill, Protest, EDC, Gaastra en Vingino zijn ruim vertegenwoordigd.

 

Net als de kleine klanten opgroeien tot tieners, groeit ook de zaak zelf. Nieuw voor tieners zijn de merken 7one7 en McGregor. Voor de kleinsten is er een nieuw merk Babyface.

 

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan geeft Het Paddestoeltje tot en met zaterdag 24 oktober 15 % korting op de gehele collectie, met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen. Daarnaast ontvangen de kinderen, bij aankoop, een presentje. Ook is er een kleurplatenwedstrijd.

Voor vast klanten is er een aanstrekkelijk spaarsysteem

Scholengemeenschap Helinium krijgt Toppersprijs

20 oktober 2009 (20\0833) | Categorie: NIEUWS

Wethouder De Jongh heeft aan de scholengemeenschap Helinium de Toppersprijs uitgereikt.

Aan de Toppersprijs is een bedrag van 6.000 euro verbonden. De prijs wordt uitgereikt aan de school die er het best in is geslaagd het vak technologie in te passen in het onderwijs.

Zorg en welzijn komen dan bijvoorbeeld samen met techniek en administratie.

Het vak heeft een eigen lokaal gekregen met eigen docenten, waar alle facetten ingepast worden.

hellevoetsluis-noordwest heet nu www.nieuwhelvoet.nl

18 oktober 2009 (12\1217) | Categorie: NIEUWS

Bij de samenvoeging van de gemeenten Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn en Hellevoetsluis tot één gemeente Hellvoetsluis kreeg onze wijk (in feite het voormalige Nieuw-Helvoet) de naam Noordwest.

 

Officieel is door de gemeente nu weer de oude naam Nieuw-Helvoet in ere hersteld. De wijk heet dus nu Nieuw-Helvoet.

 

Reden om ook de naam van de wijksite te wijzigen. De site is nu bereikbaar onder www.nieuwhelvoet.nl

 

Mail kunt u ons zenden dmv deze link  mail

 

Van deze gelegenheid wordt door ons ook gebruik gemaakt om de site anders op te zetten.

Binnenkort krijgt de site een ander aanzien. Zo is het nu ook mogelijk dat bedrijven, instellingen, verenigingen, clubs, enz., die op enigerlei wijze actief zijn in de wijk, een GRATIS VERMELDING op de site kunnen krijgen. Geef uw gegevens door en wij zorgen voor plaatsing.

 

Ook wordt het nu mogelijk om commerciële reclame-uitingen op de site te plaatsen. Neem hierover contact met ons op. De tarieven zijn bijzonder gunstig, gewoonweg goedkoop. De opbrengsten zijn bedoeld om de kosten van het online houden van de site te bestrijden.

 

PLUS supermarkt opnieuw De Beste Wijnsupermarkt

9 oktober 2009 (12\1257) | Categorie: NIEUWS

PLUS supermarkt is in de wijnalmanak van de bekende wijnschrijver Harold Hamersma voor de zesde maal bekroond tot de Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Maar liefst 74 wijnen hebben het predikaat 'sterwijn'ontvangen. 69 van deze wijnen vallen bij PLUS in de prijscategorie tot 5 euro. In de categorie 'wijnen onder de 5 euro' ontvingen 133 wijnen uit het PLUS assortiment een vermelding. Hirvan kregen 69 wijnen één en zelfs twee sterren. Ook in de categorie 'wijnen tussen de 5 en 10 euro' scoorde PLUS elf vermeldingen en 6 sterwijnen.

 

PLUS heeft een naam hoog te houden op wijngebied. Niet alleen op grond van het uitstekende assortiment, maar ook als het gaat om de wijnkennis van de medewerkers en het heldere wijninformatiesysteem in de winkel.

 

Consumenten die thuis alvast een lekkere wijn willen uitkiezen worden bovendien bediend via de speciale wijnwebsite van PLUS ( www.wijnenvanplus.nl )

Op deze site is alle informatie (prijs, kwaliteit, herkomst, culinaire mogelijkheden, enz.) over de wijnen van PLUS te vinden.

 

Dat dit alles bij elkaar leidt tot een hoog kwaliteitsniveau op wijngebied, onderschrijft Harold Hamersma met zijn hoge waarderingen in de wijnalmanakken en de toekenning van de titel 'Beste Wijnsupermarkt van Nederland'.

 

En dit, zoals gezegd, voor de zesde keer!

Bromfietscertificaat omruilen voor bromfietsrijbewijs, vòòr 1 oktober 2009

9 september 2009 (21\0956) | Categorie: NIEUWS

Bromfietscertificaat omruilen voor rijbewijs categorie AM voor 1 oktober 

Houders van een bromfietscertificaat hebben tot 1 oktober 2009 de tijd om hun bromfietscertificaat om te wisselen voor een rijbewijs met de categorie AM. Per 1 oktober 2006 is het bromfietscertificaat vervangen door de categorie AM op het rijbewijs.  

Na 1 oktober 2009 is omruilen niet meer mogelijk. Als de houder het bromfietscertificaat niet voor 1 oktober heeft omgeruild, moet hij/zij voor het verkrijgen van een bromfietsrijbewijs een theorie-examen afleggen bij het CBR. Naar verwachting wordt per 1 januari 2010 het praktijkexamen voor bromfiets ingevoerd.

Voor burgers die ooit een rijbewijs A of B hebben gehaald dat voor vernieuwing in aanmerking komt, geldt bovenstaande niet.
 

Zilver voor hovenier Frank van Haastert

7 september 2009 (21\0904) | Categorie: NIEUWS

Hovenier Frank van Haastert heeft bij de WorldSkills in Calgary (Canada) zilver gewonnen.

 

Van harte gefeliciteerd!

 

    

NIEUWS

1 april 2007 (11\1159) | Categorie: NIEUWS

Hellevoetsluis-noordwest is nu www.nieuwhelvoet.nl     lees hier verder

 

AED bij Barendrecht Electra   lees hier verder

 

Politie start met SMS-alert, meld u aan   lees hier verder

 

Opening speeltuin Duindoornstraat  lees hier verder   bekijk hier foto's

 

Wij zoeken oude en nieuwe foto's van de wijk.  lees hier verder

» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden