Weekdeals (728x90)
MijnWijk.nl | weblog en nieuws over Hilversum - Kerkelanden - Veilig en comfortabel wonen is doel van HilverZorg Alert

Veilig en comfortabel wonen is doel van HilverZorg Alert

17 maart 2012 (09:48) | Categorie: krant

Veilig en comfortabel wonen is doel van HilverZorg Alert

HILVERSUM - Veilig, comfortabel en zelfstandig wonen met de zekerheid dat men in noodsituaties direct hulp kan inroepen. Dat moet kunnen met HilverZorg Alert, het nieuwe systeem voor personenalarmering van HilverZorg.

Voor inwoners van Hilversum en Nieuw-Loosdrecht is hiermee altijd hulp binnen handbereik. Een druk op de knop moet voldoende zijn om hulp in te roepen.

HilverZorg biedt het nieuwe systeem voor personenalarmering aan in de vorm van een abonnement. Bij de abonnementhouders wordt thuis een alarmkastje geplaatst en aangesloten op de telefoon. Daarnaast krijgt de abonnee een persoonlijk alarm. Op het moment dat men in een situatie terecht komt waarbij men zorg nodig heeft, krijgt men met een druk op de knop verbinding met een meldkamer, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Indien blijkt dat er hulp nodig is, komt een verpleegkundige uit de wijkteams van HilverZorg Thuis poolshoogte nemen.

HilverZorg werkt altijd met een sleutelkluis. Op deze manier hebben HilverZorg Thuis medewerkers toegang tot het huis in geval van een alarmsituatie. De sleutelkluis heeft het SKG (Stichting Keurmerk Gevelbouw ) keurmerk met drie sterren en het politie keurmerk veilig wonen.

Iedereen in Hilversum en Nieuw-Loosdrecht kan kiezen voor een abonnement op HilverZorg Alert. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel hiervan. In sommigen gevallen kost een abonnement 10 euro per maand.

« Vorig artikel  (Artikel 58 van 151)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden

Weekdeals (728x90)