Weekdeals (728x90)
MijnWijk.nl | weblog en nieuws over Hilversum - Kerkelanden - officiele trouwlocaties hilversum

officiele trouwlocaties hilversum

1 november 2014 (11:53) | Categorie: bericht van de gemeente

Vier uw huwelijk in Hilversum

Beleef een van de mooiste dagen van uw leven in Hilversum. Er zijn acht officiële trouwlocaties, elk met bijzondere kenmerken. Allereerst natuurlijk de meest gebruikte trouwlocatie: het Dudok Raadhuis. Ook bijzonder op architectuurgebied is Grand Hotel Gooiland en het Oude Raadhuis op de Kerkbrink. Maar sinds kort kunt u ook trouwen in Beeld en Geluid, in het hart van de Hilversumse media-industrie dus. In het huwelijksbootje stappen kan bij Lakes, vanuit de helikopter de rode loper op kan bij Vliegveld Hilversum. In een groene omgeving trouwen kan zowel bij Pinetum als bij de Hoorneboeg. Op deze site leest u meer over deze trouwlocaties, onze trouwambtenaren en natuurlijk alle praktische informatie.


Vrije locatie

U kunt ook kiezen voor een andere locatie. Dit wordt een 'vrije' locatie genoemd. Voorbeelden van vrije locaties zijn: het café om de hoek, uw eigen huiskamer of een feestzaal. U kunt niet iedere locatie kiezen: een park, bos, of een (varende) boot bijvoorbeeld zijn niet mogelijk als trouwlocatie. Een vrije locatie moet altijd in de gemeente Hilversum liggen. De eigenaar van de locatie moet het goed vinden dat de locatie als trouwlocatie wordt gebruikt. Een verzoek tot aanwijzing van een vrije locatie kunt u richten aan: Gemeente Hilversum, Afdeling Publiekszaken, Postbus 9900, 1201 GM  Hilversum of mail naar publiekszaken@hilversum.nl Kosten voor het trouwen op een vrije locatie bedragen € 700,00.

Kosteloos trouwen

Wilt u trouwen, maar daar niet te veel geld aan uitgeven? Dan biedt de gemeente u de mogelijkheid om op een bepaalde dag en tijdstip gratis te trouwen. Neem hiervoor contact op met de gemeente via 14 035. http://www.hilversum.nl/Digitale_Balie/Producten/F_t_m_M/Huwelijksaangifte

« Vorig artikel  (Artikel 30 van 151)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden

Weekdeals (728x90)