Halverwege

17 oktober 2009 (10:43)

Zondag 18 oktober vanaf 14.00uur tot 22.00uur is de Ringbaan West helemaal afgesloten voor het aanbrengen van tijdelijke verkeersmaatregelen voor fase 2 van het groot onderhoud aan de Ringbaan West.

Aan dit groot onderhoud is vanaf 6 september hard en vaak ook erg luidruchtig gewerkt. Er waren dagen dat rond 06.00uur de eerste aktiviteiten te horen waren.

Momenteel is het eerste deel nagenoeg klaar. Er ligt nieuwe bestrating, zowel troittoir als fietspad, asfalt en belijning.

 

(foto G.Bijvank)

Ook de middenberm is op de schop gegaan. Dit zijn de zichtbare elementen welke zijn aangepakt. Niet zichtbaar is de vernieuwing van de nutsvoorzieningen zoals gasleidingen. Dit heeft eventjes voor een lichte paniek geleid toen de gasleiding onder het kerkplein sprong. Het verkeer werd tijdelijk stilgelegd om het lek op een veilige manier te repareren.

Ook de straatverlichting is vernieuwd wat merkbaar is aan b.v.de verlichting van het fietspad, de armatuur staat nu tegen de huizen aan, dit tot ongenoegen van sommige bewoners aldaar.

Voor de bewoners aan de kant met de even huisnummers en degene welke via de Thomas van Kempenstraat over willen steken de burgemeesterbuurt in, is dit een lastige opgave, alles is geblokeerd. In de toekomst is er een doorsteek voor fietsres, echter niet voor autoverkeer. Men kan als alles klaar is alleen maar rechtsaf, richting Bredase weg, niet meer doorsteken Richting ringbaan Zuid. Er komt echter wel een doorsteek vanaf de burgemeesterbuurt, vanaf die kant kan men beide richtingen op? Hier is grote onvrede over, het wordt ervaren als ongelijkheid. .

0 reacties | Reageer
« Vorig artikel  (Artikel 20 van 34)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden