Kunstronde 2011

6 september 2011 (11:17)Kunstronde Tilburg | p/a Korvelseweg 151 | 5025 JD Tilburg | www.kunstrondetilburg.nl | info@kunstrondetilburg.nl
P E R S B E R I C H T
Terug van weggeweest: Kunstronde Tilburg
Goed nieuws voor kunstminnend Tilburg, Nederland en België. In tijden waarin het kunstklimaat niet alleen in Tilburg, maar ook landelijk en wereldwijd onder druk staat, komt er in de stad die zich een decennium geleden afficheerde als kunststad, een initiatief van de grond waarmee ze die benaming eer aan doet.
Een aantal galerieën en kunstinstellingen heeft besloten de krachten te bundelen en te komen tot een gemeenschappelijk initiatief: een nieuwe Kunstronde Tilburg. Vanaf oktober kan iedere bezoeker aan de hand van een handzame periodieke agenda zijn eigen kunstroute in de stad uitstippelen. Met een overzicht van de deelnemers, een handige plattegrond en een programma van wat er aan tentoonstellingen en kunst events in de stad te beleven valt. Op de website www.kunstrondetilburg.nl wordt het laatste nieuws op kunstgebied in Tilburg naar buiten gebracht. Van daar kan worden doorgelinkt naar de afzonderlijke participanten voor nadere informatie.
Het aanbod is even divers als hoogwaardig. Daar staan de deelnemers garant voor.
Kunst kijken en kunst kopen doe je bij voorkeur met je huisgeno(o)ten. Daar zijn tijd en rust voor nodig. Daarom hebben de participanten van Kunstronde Tilburg besloten vanaf oktober elke eerste zondag van de maand tussen 13.00 en 17.00 uur hun deuren open te zetten. Te beginnen op zondag 2 oktober.
Op deze zondagen valt er in de stad van alles te beleven op kunstgebied. Er zijn openingen en speciale activiteiten zoals rondleidingen, lezingen, performances en ontmoetingen met kunstenaars. Bovendien kan de bezoeker op deze zondagen profiteren van speciale aanbiedingen.
De papieren versie van de culturele routewijze is vanaf eind september gratis verkrijgbaar bij de VVV, de participanten en tal van culturele instellingen.
Personen die graag op de hoogte blijven, kunnen zich nu al opgeven via info@kunstrondetilburg.nl.
 
 
 
0 reacties | Reageer
« Vorig artikel  (Artikel 1 van 34)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriën

Laatste artikelen

Vrienden