Wel of geen Lidl in Nieuwenhoorn

11-feb-2010 (05:46 ) | Categorie: Politiek

 

Het kan u niet ontgaan zijn. De gemeente is voornemens voor 1,5 jaar vrijstelling te verlenen voor het vestigen van Lidl in het voormalige pand van Carnet / V.d. Zee en van Geest. De meningen verschillen in het dorp en dat is te gegrijpen. De personen die de petitie ingediend hebben bij het gemeentebestuur snap ik alsmede de ondertekenaars van de petitie. De Rijksstraaatweg is in Nieuwenhoorn veel smaller dan in Hellevoetsluis en wat de indieners van de petitie aanhalen: veel huizen zijn niet onderheid en zijn bovendien gemeentelijke monumenten.

De mensen die zeggen: makkelijk een winkel in het dorp kan ik goed snappen. Ik vind het ook makkelijk. Vroeger kon men bij Attent H.D. van Eeren terecht. Was makkelijk voor de "vergeten" boodschap. De prijzen lagen duidelijk hoger dan in de supermarkten in Hellevoetsluis, maar dat kon niet anders i.v.m. de kleinschaligheid van de winkel. Nu moet men al jaren naar Hellevoetsluis. Een winkel in Nieuwenhoorn met kruidenierswaren zou een aanwinst zijn, maar zeker niet voor maar 1,5 jaar.

Straks zij wij als dorpsbewoners gewend aan boodschappen doen in het dorp, moeten we vervolgens weer naar Hellevoetsluis. Nu zijn we er al jaren aangewend dat er geen winkel is met kruidenierswaren in het dorp.

« Vorig artikel  (Artikel 4 van 48)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden