Weekdeals (728x90)
MijnWijk.nl | weblog en nieuws over Hilversum - Kerkelanden - Zo hou je inbrekers buiten de deur

Zo hou je inbrekers buiten de deur

28 oktober 2011 (12:51)

Zo hou je inbrekers buiten de deur

 HILVERSUM - Inbraken zijn aan de orde van de dag. En dat hoeft helemaal niet te zijn, zo vindt regionaal preventieadviseur Maarten van Weel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij zegt dat je met een paar simpele ingrepen je huis potdicht kunt maken. Geen inbreker die meer aan jouw spulletjes kan komen.

Van Weel doet dit met materiaal dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. Met dit keurmerk is er tot 95 procent minder kans op inbraak. Maar niet iedereen weet hoe of wat. Daarom is er besloten een veiligheidsdag te organiseren om Hilversummers (en omwonenden) te informeren over de mogelijkheden inbraken te voorkomen.

Hier moet je zijn
De voorlichtingsdag bij Ambiance Zonwering van der Wal aan de Nieuwe Havenweg wordt zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in Hilversum gehouden.

Mogelijk gemaakt
De partners die deze dag mogelijk maken zijn: Ambiance Zonwering van der Wal, de leverancier voor rolluiken en garagedeuren, Leo Sleutel spe******t in Politiekeurmerk Veilig Wonen, Meester Electronics spe******t in alarm-/ camerasystemen en Gooiland Beveiliging de partner in alarmopvolging, Interpolis voorkomen is beter dan verzekeren en Fred Verkerk van AMF recherchediensten.

« Vorig artikel  (Artikel 60 van 151)  Volgend artikel »
» Home
» Archief
» Mijn Profiel
» Mijn foto album

Links

Categoriėn

Laatste artikelen

Vrienden

Weekdeals (728x90)