Meedoen

Vind jij het leuk om als een soort reporter nieuws en wetenswaardigheden over je eigen wijk of buurt op internet te publiceren? Met je eigen wijklog kun je al het nieuws uit jouw directe omgeving op internet zetten, compleet met foto’s en linkjes naar andere websites.

Een weblog over jou wijk is geheel gratis. Kijk snel of de naam van jouw buurt of wijk nog vrij is en meld je aan als blogger van jouw wijk. Klik hier om te controleren of het blog van jouw wijk nog vrij is.

Bij toewijzing van een weblog aan jou als toekomstiger reporter, laten wij ons leiden door de officiële lijst van wijken zoals die door de gemeente wordt gehanteerd. Natuurlijk is het zo dat er slechts één weblog over een bepaalde wijk kan gaan. Is de naam van jouw buurt of wijk al vergeven dan is iemand anders je dus al voorgeweest.

Na goedkeuring van jouw aanmelding krijg je direct toegang tot het beheersysteem. Je kiest je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat je ingelogd bent kun je direct beginnen met het vullen van je weblog!

Is jouw wijkblog nog vrij? Meld je dan snel hiernaast aan.
 


Formulier

  Persoonlijke Informatie :
Voor & Achternaam :
Straat :
Postcode :
Woonplaats :
Email :
Telefoon :
Mobiel :
Verjaardag : /           /          
   
  Wijk Informatie :
Provincie :
Gemeente :
Buurt of Wijk :
Motivatie :
 
 
* Alle velden moeten ingevuld worden, incomplete
  aanvragen worden niet behandeld!